COMICS SEGUNDO SÓTANO




Pues bien, este es uno d los comics que hice durante mi estancia en la facultad.
Era en el taller de comic situado en el segundo sótano de la facultad, de ahí el nombre del fanzaine en el que participé durante 3 años haciendo comics de 2-3 paginas y alguas ilustraciones.

2 comentarios:

ahmetnuray dijo...

SPACE ART (UZAY SANATI)-Röportaj:Berrin Savaşcı
(Eklenme tarihi:28.06.2008)
SPACE ART (UZAY SANATI) AHMET NURAY

Günümüz sanatçıları grafik tasarımlarını teknolojiyi kullanarak hazırlıyorlar. Nesli tükenmekte olan, üstat diyebileceğimiz kişiler tasarımlarını, alıştıkları geleneksel tarzlarda hazırlamaya devam ediyorlar.
.
7 Beyaz Kapı Sanat Grubu Kurucularından olarak günümüzde kullanılan birçok grafik tasarım yöntemi olmasına rağmen teknolojinin nimetlerinden faydalanmadan eserlerimizin hemen hemen tamamını sanatın vazgeçilmez teknikleriyle hazırlamaya devem ediyoruz. Çizim olsun, boyama olsun el ile şekillenip yoğrulduğunda daha etkileyici ve sanatçının daha içine siner durumdadır. Bunun en güzel örneklerinden olan Ahmet Nuray’ın eserlerini incelemek gerekli
diye düşünüyorum.

7 Beyaz kapı Sanat Grubu Kurucusu Sanatçı, Eğitimci Ahmet Nuray’ın uzun yıllar boyunca üzerinde çalıştığı bir teknikle günümüzde yeni bir sanat akımı olacak nitelikte eserleriyle, sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

“Space Art (Uzay Sanatı) adı altında olan bu yeni tarzın; Düşünce felsefesini sanatsal tasarımla pekiştirmesi olarak, adlandırabiliriz. Gerçek ile hayal âleminin 3 boyutlu düşünce tarzıyla kâğıt ve tuval üzerine biçimlendirilmiş bir sanat akımı. Özellikle genç sanatçı kuşağının takdirlerini kazanacağını düşünüyorum. Bu yeni sanat akımı düşlerin hayal âleminin bir parçasını yansıtıyor. Uzaydaki bilinmeyenlerin hayali ile mutlu olmak isteyenlerin tarzı olarak uzay sanatı “diyor Ahmet Nuray. Ben çok beğeniyorum ya siz?

Kuantum Düşünürü Eğitimci Ahmet Nuray ile yaptığım röportajda “Sanat bir iletişimdir. İletişim ise tüm canlılar için gerekli olan enerjinin kaynağıdır.” dediğini asla unutamıyorum, ayrıca ”Enerji Transferini yoğun bir şekilde pozitifleştirmesiyle insan zekâsının inanılamaz boyutlarda gelişeceğini…” söylemesine de yürekten katılıyorum. Sanat Yüz binlerce yıl önce vardı, bugün de var, yarın da olacak. Saygılarımla.

http://www.ahmetnuray.com/galery.asp?d=\bronz+heykeller\


7 Beyaz Kapı Sanat Grubu kurucu üye: Berrin Savaşcı 27.06.2008

Unknown dijo...

cuerpazo intimidatoriooooo! killo se sale!! por cierto quien es el muchacho que habla aki to raro? lo conoces de algo o ke